Eli Roths ”Death Wish” flyttas till mars 2018

Blogg Film Nyheter

Vi har fått reda på att Eli Roths ”Death Wish” remake inte kommer att får premiär i november som tidigare sagt. Detta kommer från flera filmsidor som berättar att Roths första film sedan 2016-års ”Knock Knock” har flyttats fram till 2:a mars 2018.

LÄS OCKSÅ: EN FÖRSTA TRAILER FÖR ELI ROTHS ”DEATH WISH”

Orsaken bakom varför filmen flyttas är okänd men kan vara en av flera anledningar: Studion har inte förtroende för filmen och har krävt att den klipps om eller spelar in nya scener för att göra producenterna nöjda; det kan indikera att mars är en bättre månad än november för filmen att få premiär. I november skulle den gått upp mot skräckfilmen ”Polaroid”, och mars kommer göra så att filmen sticker ut mer, även om de flesta fans och kritiker vet att januari till mars är perioden då filmbolagen dumpar sina mer mediokra filmer.  Men som sagt, vi vet ännu inte orsaken till att man flyttat på filmens premiär.

Spana in trailern och synopsis för Eli RothsDeath Wish” här nedanför:

I filmen följer vi Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) en kirurg som bara ser efterspelet av våldet i Chicago när det rullar in på akuten – tills hans fru (Elisabeth Shue) och dotter (Camila Morrone) utsätts för ett brutalt överfall i deras hem. Där polisen är överbelamrad med fall, brinner Paul efter hämnd, och börjar jaga de som överföll hans familj för att leverera rättvisa. När de anonyma morden på brottslingar börjar uppmärksamma media, undrar staden om denna hämnare är en skyddande ängel eller Liemannen självt, Ilska och öde kolliderar i denna intensiva action-thriller.

Paul Kersey blir en splittrad person: En man som räddar liv, och en man som tar dem; en man och far som försöker ta hand om sin familj, och en skuggliknande figur som bekämpar Chicagos brottslighet; en kirurg som tar ut kulor ur misstänktas kroppar, och en hämnare kallad “Liemannen” vilken polisen snabbt närmar sig.

Joe Carnahan (The GreyNarc) skrev manuset till filmen, som är baserat på 1974-års film av Wendell Mayes och boken av Brian Garfield.

I ”Death Wish” ser vi Bruce WillisVincent D’OnofrioDean Norris, Elisabeth Shue, Camila Morrone och Mike Epps.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password