En först ”Castle Rock” teaser från New York Comic Con!

Trailers

Idag vid New York Comic Con, släppte Hulu en första teaser för ”Castle Rock”, vilken du kan se här ovanför!

En psykologisk skräckserie som utspelar sig i Stephen Kings universum, kombinerar ”Castle Rock” den mytologiska skalan och intima karaktärsdrivna historieberättandet av Kings mest älskade verk, och väver en episk saga av mörker och ljus, och allt detta utspelar sig i Maines skogslandskap. I serien ser vi André Holland, Melanie Lynskey, Sissy Spacek, Billy Skarsgård, Jane Levy och Scott Glenn.

Sam Shaw och Dustin Thomason utvecklade projektet för TV och fungerar också som exekutive producenter tillsammans med J.J. Abrams, Ben Stephenson och Liz Glotzer. ”Castle Rock” produceras av Bad Robot Productions tillsammans med Warner Bros. Television.

Castle Rock” får premiär på Hulu under 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password