En första titt på dinosaurierna i ”Jurassic World Evolution”

Spel Trailers

De första bilderna från det kommande spelet ”Jurassic World Evolution” visades upp vid Frontier Expo 2017 och nu kan du se dem här nedanför!

Jurassic World Evolution” släpps under sommaren 2018 till PC, PlayStation 4 och Xbox One. Utannonserad vid GamesCom 2017, gör ”Jurassic World Evolution” spelaren som ansvarig för filmhistoriens största turistdestination – där de kommer ha möjligheten till att bygga och driva deras egna Jurassic World.

“Som fans till hela Jurassic serien är vi glada över att låta spelarna driva deras egna Jurassic World,” sa Frontiers kreativa ledare, Jonny Watts. “Vi är exalterade över att för över 15 år av administration, simulation, och utveckling av varelser till en destination och franchise som fortsätter att inspirera oss.”

Jurassic World Evolution” utvecklar spelarens relation till Jurassic World filmfranchisen, och placerar dem vid rodret för verksamheten vid den legendariska ön Isla Nublar och de närliggande öarna i Muertes övärld. Spelaren kommer att bygga sitt egna Jurassic World då de framställer nya dinosaurier och konstruerar attraktioner, inhägnader och forskningsbyggnader.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password