Se den första trailern för säsong 11 av ”The X-Files”

Trailers

FOX har släppt en första trailer för ”The X-Files” sägong 11 som kommer under 2018! Du kan se trailern här ovanför!

David Duchovny och Gillian Anderson återvänder som FBI agenterna Fox Mulder och Dana Scully, och de får sällskap av Mitch Pileggi som Walter Skinner och William B. Davis som Cigarette Smoking Man. Karin Konoval kommer också tillbaka till serien och henne kunde vi se som Mrs. Peacock i fansens favoritavsnitt “Home” från originalserien. Barbara Hershey ansluter sig som den nya karaktären Erika Price.

The X-Files” hade ursprungligen premiär i september 1993. Över sin 9 säsonger långa tid gick den från att vara en sci-fi favorit till att bli en massiv globalsuccé, och blev en av de mest framgångsrika tv-serierna någonsin. Serien, som har mottagit 16 Emmy vinster, 5 Golden Globes och en Peabody, följer FBI agenterna Scully (Anderson) och Mulder (Duchovny) då de utreder oförklarliga fall  – “X-Files” – för vilka de enda svaren involverar paranormala fenomen.

Producerad av 20th Century Fox Television och Ten Thirteen Productions, är ”The X-Files” skapad och exekutive producerad av Chris Carter. Serien återvänder under 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password