Ny teaser trailer för det PS4 exklusiva Spider-Man spelet

Trailers

Via Sonys presentation vid Paris Games Week, har Sony och Insomniac Games släppt en ny teaser trailer för kommande ”Marvel’s Spider-Man”, det exklusiva PlayStation 4 spelet som är under utveckling.

Spelet i sig är inte någon adaption av senaste filmen eller något annat publicerat material från Marvel utan bjuder spelaren på en helt ny och fristående berättelse. Vad vi får är en öppen värld där det står spelaren fritt att utforska Manhattan och Peter Parker är här äldre och har mer erfarenhet än vad vi är vana vid.

Du kan spana in trailern här ovanför som bjuder på en liten inblick på hur världen är uppbyggd och själva handlingen i spelet. Bland annat får vi se Miles Morales som i serietidningarna burit Spider-Mans identitet och i spelet är en viktig karaktär. Här bjuds vi också på en av spelets alla skurkar, Mister Negative, vilket inte kan påstås vara någon av Marvels mest kända skurkar.

Marvel’s Spider-Man” kommer exklusivt till PlayStation 4 under 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password