Ny trailer och posters för John Woos “Manhunt”

Trailers

Spana in den nya trailern för John Woos efterlängtade ”Manhunt”. Filmen får asiatisk premiär den 23:e november. Dock har ännu inga premiärdatum sats utanför Asien ännu.

Filmen är baserad på boken av den japanska författaren Juko Nishimura, och följer en åklagare som sätts dit för rån och våldtäkt, som ger sig ut för att rentvå sitt namn. I filmen ser vi Zhang Hanyu, Masaharu Fukuyama och Ha Ji-Won. Filmen är inspelad i Japan i städerna Osaka, Fukuoka och Tokyo. Detta är den andra filmadaptionen av boken, där den första gjordes 1976 under samma namn, i vilken vi kunde se Ken Takakura.

Filmen har visats vid både Venedig och Torontos Internationella Filmfestival, och tidiga recensioner ger filmen ett blandat mottagande. Dock har den fått positiva betyg av The GuardianColliderScreen DailyThe Film Stage, och FirstShowing.Net.

Spana in trailern här ovanför och tre nya posters här nedanför:

 

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password