Se den nya ”Batman: Gotham by Gaslight” trailern!

Trailers

Warner Bros. Animation, DC Entertainment och Warner Bros. Home Entertainment har släppt en ny trailer för deras animerade äventyr, ”Batman: Gotham by Gaslight”, och du kan se den här ovanför!

Filmen är en adaption av den populära historien från 1989 vilken introducerar en Viktoriansk Batman som jagar ingen mindre än Jack the Ripper. Originalserien skrevs av Brian Augustyn och ritades av Mike Mignola som också står bakom Hellboy. ”Batman: Gotham by Gaslight” är i stort ansedd som den första “Elseworlds” historien. Med 48 sidor är originalserien ganska kort vilket betyder att filmversionen ger oss en expanderad version av historien.

Vid San Diego Comic-Con, tidigare i år, meddelade man att ”Batman: Gotham by Gaslight” kommer att följas upp med ”Suicide Squad: Hell to Pay”, den första Suicide Squad-filmen som utspelar sig inom DC Universumets kontinuitet bland filmer. Man rundar av 2018 med att släppa ”Death of Superman”, den första delen av två, som är en adaption av den legendariska historien om Supermans dödliga strid med Doomsday. I sig blir detta den andra adaptionen av detta populära material. Den kommande adaptionen kommer att vara originalmaterialet mer troget och vara långt mindre komprimerat. Detta kommer att innebära att man inkluderar många av de stunder som man inte tog med i ”Doomsday”.

Tidigt 2019 kommer man så släppa den andra delen, ”Reign of the Supermen”, av den nya adaptionen. Här kommer vi få se de som tog över Supermans roll under det år han var borta, inkluderat Steel, Cyborg Superman, Superboy och Last Son of Krypton. Denna del av historien förenklades i ”Doomsday”, vilken istället innehöll bara en alternativ Superman än de fyra vi kunde se i serien.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password