En tredje trailer teaser för ”Jurassic World: Fallen Kingdom”

Trailers

Efter gårdagens trailer teaser har Universal Pictures släppt ännu en trailer teaser för ”Jurassic World: Fallen Kingdom” vilken ger oss nya bilder från filmen och får en även att undra vad filmen egentligen kommer att handla om. Spana in den här nedanför och se fram emot trailerpremiären nu på torsdag!

I filmen ser vi Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återvända till sina roller tillsammans med exekutive producenterna Steven Spielberg och Colin Trevorrow för Universal Pictures och Amblin Entertainments ”Jurassic World: Fallen Kingdom”. Pratt och Howard får sällskap av James CromwellTed LevineJustice SmithGeraldine ChaplinDaniella PinedaToby JonesRafe Spall, medan BD Wong och Jeff Goldblum repriserar sina roller.

Regisserad av J.A. Bayona (The Impossible), är det episka action äventyret skrivet av ”Jurassic World” regissören, Trevorrow, tillsammans med, Derek Connolly. Producenterna Frank Marshall och Pat Crowley samarbetar ännu en gång med Spielberg och Trevorrow i att leda ett team av filmskapare för denna visuella uppföljare. Belén Atienza ansluter sig till teamet som producent.

Jurassic World: Fallen Kingdom” får premiär den 22:a juni, 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password