Bryan Singer får sparken från ”Bohemian Rhapsody”!!!

Blogg Film Nyheter

Efter en lägre tids frånvaro, som resulterade i att produktionen stoppades, har nu regissören Bryan Singer fått sparken från ”Bohemian Rhapsody”, vilket har bekräftats av EW. I Queen biografin ser vi Rami Malek i huvudrollen som Freddie Mercury och filmen beräknas få premiär på juldagen. 

“Bryan Singer är inte längre regissör för Bohemian Rhapsody,” meddelade en talesperson för 20th Century Fox i ett uttalande.

Produktionen i England lades ned i fredags, efter att Singer plötsligt försvunnit från inspelningen under flertalet dagar, enligt ett officiellt uttalande. “Twentieth Century Fox Film har tillfälligt stoppat produktionen av på grund av en oväntad frånvaro av Bryan Singer,” sa studion i ett tidigare uttalande.

En ny rapport från The Hollywood Reporter uttalar också att det rådde en spänd atmosfär mellan Singer och Malek. Stjärnan sägs ha klagat över regissörens oproffsiga beteende till filmbolaget. Under Singers frånvaro sägs fotografen Thomas Newton Sigel ha klivit in och tagit över registolen.

Ingen ersättare har ännu utsetts.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password