Bryan Singer slår tillbaka mot Fox. Studion var ”ovillig” att låta mig ta hand om en sjuk förälder

Blogg Film Nyheter

Bara timmar efter att han fått sparken har ”Bohemian Rhapsody” regissören Bryan Singer släppt ett uttalande som säger att hans avsked berodde på att han återvände till USA för att ta hand om en sjuk förälder.

Det var under fredagen som produktionen av Queen biografin temorärt stoppades på grund av att filmskaparen blev ”oväntat frånvarande.” Singer säger att han bett om ledigt för att vara med sin familj på grund av sjukdom, men Fox var inte villig att släppa iväg honom och slutligen gav de honom sparken.

Han motsäger även rapporten om att det skulle finnas en dispyt mellan honom och skådespelaren Rami Malek, som i filmen spelar Freddie Mercury, som skulle ha lett till hans avsked. “Rykten om att min oväntade frånvaro från filmen skulle bero på en dispyt jag hade med Rami Malek är inte sant,” skriver han. “Då vi från gång till gång haft olika kreativa åsikter under inspelningen, så har jag och Rami lämnat dem bakom oss och fortsatt att jobba på filmen tillsammans ända fram till Thanksgiving.”

Singer avslutar med att säga, “Jag ville inget hellre än att få avsluta projektet och hylla arvet efter Freddie Mercury och Queen, men Fox var inte villiga att låta mig göra det på grund av att jag behövde sätta min hälsa och hälsan av en älskad i första rum.”

Läs hela uttalandet här nedanför.

Bohemian Rhapsody is a passion project of mine. With fewer than three weeks to shoot remaining, I asked Fox for some time off so I could return to the U.S. to deal with pressing health matters concerning one of my parents. This was a very taxing experience, which ultimately took a serious toll on my own health. Unfortunately, the studio was unwilling to accommodate me and terminated my services. This was not my decision and it was beyond my control. Rumors that my unexpected departure from the film was sparked by a dispute I had with Rami Malek are not true. While, at times, we did have creative differences on set, Rami and I successfully put those differences behind us and continued to work on the film together until just prior to Thanksgiving. I wanted nothing more than to be able to finish this project and help honor the legacy of Freddie Mercury and Queen, but Fox would not permit me to do so because I needed to temporarily put my health, and the health of my loved ones, first.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password