Se den roliga promon för ”Jurassic World: Fallen Kingdom” trailern

Trailers

Inte för att jag vet vem Zack King är så här på rak hand men tydligen är han tillräckligt känd för att få medverka i en promo för trailern till ”Jurassic World: Fallen Kingdom”.  Här spelar han rollen som en praktikant som presenterar den nya trailern för inga mindre än Bryce Dallas Howard och Chris Pratt. Saker och ting blir skrämmande då något lurar i kontorslandskapet! Innan det är för sent så bestämmer man sig för att ladda upp trailern till nätet. Dock kommer det nog dröja lite då man använder sig av Unix för att ladda upp den (tills på torsdag)!

Spana in den roliga videon här nedanför!

Läs mer om mig på min Om-sida.

1 Comment

  1. Johnny

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password