T-Rex vaknar i ny ”Jurassic World: Fallen Kingdom” trailer teaser

Trailers

Man fortsätter att släppa teasers inför trailerpremiären av Jurassic World: Fallen Kingdom nu på torsdag. Du kan se första teasern här, andra här, och den tredje här. I dagens teaser ser vi när en T-Rex vaknar till liv! Se den här ovanför och kom tillbaka på torsdag för en fullängdstrailer!

I filmen ser vi Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återvända till sina roller tillsammans med exekutive producenterna Steven Spielberg och Colin Trevorrow för Universal Pictures och Amblin Entertainments ”Jurassic World: Fallen Kingdom”. Pratt och Howard får sällskap av James CromwellTed LevineJustice SmithGeraldine ChaplinDaniella PinedaToby JonesRafe Spall, medan BD Wong och Jeff Goldblum repriserar sina roller.

Regisserad av J.A. Bayona (The Impossible), är det episka action äventyret skrivet av ”Jurassic World” regissören, Trevorrow, tillsammans med, Derek Connolly. Producenterna Frank Marshall och Pat Crowley samarbetar ännu en gång med Spielberg och Trevorrow i att leda ett team av filmskapare för denna visuella uppföljare. Belén Atienza ansluter sig till teamet som producent.

Jurassic World: Fallen Kingdom” får premiär den 22:a juni, 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password