Tarantino och Abrams jobbar på en ny ”Star Trek”

Blogg Film Nyheter

Quentin Tarantino har just nu fullt upp med att förbereda sin film om 1969, som delvis handlar om Manson, hos Sony Pictures, men han pratar också om ett nära stående projekt som kanske överraskar hans fans – ”Star Trek”.

Deadline rapporterar att Tarantino har kommit på en idé för en “Star Trek”-film som, efter att ha delat med sin idé till JJ Abrams, har lett till att man samlat manusförfattare i ett skrivarrum vid Paramount Pictures som skall höra Tarantinos idé och börja sätta samman en film. Om detta leder till något så kan Tarantino tänka sig regissera och Abrams att producera det hela.

Tarantino har tidigare pratat om att han vill göra en James Bond film, men franchisens ägare har inte hoppat på det tåget. ”Star Trek” på andra sidan är mer flexibelt och inte lika hårt styrda som de olika serierna och detta kunde ge lite ny fart till franchisen som haltade till i och med “Star Trek Into Darkness” och snubblade rejält finansiellt med “Star Trek Beyond”.

Tarantino har uttryckt entusiasm över idén att expandera olika avsnitt från franchisen och utveckla dem till långfilmer så som ”City on the Edge of Forever” från originalserien, och ”Yesterday’s Enterprise” från ”Star Trek: The Next Generation”.

Läs mer om mig på min Om-sida.

1 Comment

  1. Patrik Tinglöf kan bli bra !!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password