Detaljer om ”Jurassic World: Fallen Kingdom” historien avslöjad

Blogg Film Nyheter

Medan Universal Pictures fortsätter att göra reklam för kommande ”Jurassic World: Fallen Kingdom” trailern nu på torsdag, så har de första detaljerna om historien anlänt på nätet (via EW).

I filmen har Bryce Dallas Howards Claire Dearing skapat en organisation kallad ”Dinosaur Protection Group,” och tar hjälp av de nya karaktärerna spelade av Daniella Pineda och Justice Smith. Deras uppdrag, ”hitta ett sätt att flytta bort dinosaurierna från ön” då en aktiv vulkan hotar att utrota dem, igen. Filmen tar sin riktiga start då hon beger sig till Chris Pratts Owen Grady för hjälp.

”När de ser dem i början på denna historia, får du veta vad som pågår,” sa Howard om karaktärernas relation. “Men det är inte nödvändigtvis vad du förväntar dig.”

Förvänta dig fler detaljer om filmen då trailern får premiär nu på torsdag!

I filmen ser vi Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återvända till sina roller tillsammans med exekutive producenterna Steven Spielberg och Colin Trevorrow för Universal Pictures och Amblin Entertainments ”Jurassic World: Fallen Kingdom”. Pratt och Howard får sällskap av James CromwellTed LevineJustice SmithGeraldine ChaplinDaniella PinedaToby JonesRafe Spall, medan BD Wong och Jeff Goldblum repriserar sina roller.

Regisserad av J.A. Bayona (The Impossible), är det episka action äventyret skrivet av ”Jurassic World” regissören, Trevorrow, tillsammans med, Derek Connolly. Producenterna Frank Marshall och Pat Crowley samarbetar ännu en gång med Spielberg och Trevorrow i att leda ett team av filmskapare för denna visuella uppföljare. Belén Atienza ansluter sig till teamet som producent.

Jurassic World: Fallen Kingdom” får premiär den 22:a juni, 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password