Följ med in bakom kulisserna på ”Jurassic World: Fallen Kingdom”

Videos

Innan morgondagens trailerpremiär för ”Jurassic World: Fallen Kingdom”, så har Universal Pictures nu släppt en titt in bakom kameran på den kommande filmen.  Denna ger fansen en chans att se de praktiska dinosaurieeffekterna i filmen, få smakprov på historien, och även se återkomsten av Jeff Goldblum som Dr. Ian Malcolm!

I filmen ser vi Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återvända till sina roller tillsammans med exekutive producenterna Steven Spielberg och Colin Trevorrow för Universal Pictures och Amblin Entertainments ”Jurassic World: Fallen Kingdom”. Pratt och Howard får sällskap av James CromwellTed LevineJustice SmithGeraldine ChaplinDaniella PinedaToby JonesRafe Spall, medan BD Wong och Jeff Goldblum repriserar sina roller.

Regisserad av J.A. Bayona (The Impossible), är det episka action äventyret skrivet av ”Jurassic World” regissören, Trevorrow, tillsammans med, Derek Connolly. Producenterna Frank Marshall och Pat Crowley samarbetar ännu en gång med Spielberg och Trevorrow i att leda ett team av filmskapare för denna visuella uppföljare. Belén Atienza ansluter sig till teamet som producent.

Jurassic World: Fallen Kingdom” får premiär den 22:a juni, 2018.

 

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password