Läckta ”Solo: A Star Wars Story” LEGO sets avslöjar karaktärsnamn, droids, varelser och fordon

Blogg Film Nyheter

En bunt av bilder från kommande ”Solo: A Star Wars Story” LEGO sets har dykt upp på nätet och dom innehåller en hel del intressanta detaljer. Dom inkluderar olika karaktärer, droids, varelser, fordon, och mycket mer. Här avslöjas också att Emilia Clarkes karaktär är Qi’Ra och här får vi även olika utseenden på huvudkaraktärerna i filmen. Här ser vi också Millennium Falcon, som visar upp ett helt annat utseende än vad vi är vana vid. Det har tidigare släppts lite information om varför Falcon ser så annorlunda ut:

Falcon är alldeles ny och ägs av Lando i den obetitlade Han Solo filmen. Den har blåa detaljer över hela karossen och är vit i grundfärgen. Och här får vi se ytterligare en intressant detalj, nämligen vad Falcon är ämnad att göra med last. Den har ett tillbehör som hakas fast i fronten på skeppets ”gaffel” och det förlänger nosen på skeppet. Det ser ut att höra till skeppet men kan också kopplas loss för att släppa sin last om Emperiet skulle lägga sig i. Mitten av skeppet ger tillgång till lasten.

På bilderna ser vi också att de tidigare läckta promobilderna är från filmen. Bilder som Disney tidigare rapporterat som falska, men du kan se att exakt samma promo används på förpackningarna till LEGO lådorna. 

Spana in bilderna i galleriet här nedanför!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password