Se den första blodiga trailern för ”Hellraiser: Judgment”

Trailers

Hellraiser: Judgment” är filmen vi hört om i flera år nu, dock har filmen inte släppts ännu trots att den rapporterats ha varit klar väldigt länge. Rykten säger att The Weinstein Company gjorde filmen enbart för att få behålla rättigheterna till franchisen och aldrig ämnade släppa filmen. Inte direkt någon artistisk orsak att göra en film, men hur än det är, här är vi nu. Så vad kan vi förvänta oss? Trots att den 10:e filmen i franchisen går direkt till dvd/blu-ray om lite över en månad, så ser det hela inte så illa ut. Så varför inte spana in den våldsamma trailern här ovanför?

I filmen ser vi nu Paul T. Taylor i rollen som den ikonsika Pinhead. Heather Langenkamp, känd från ”Terror på Elm Street”, medverkar också i filmen som är regisserad av Gary J. Tunnicliffe. I rollistan ser vi också Damon Carney, Randy Wayne, Alexandra Harris, John Gulager, Mike Jay Regan, Diane Goldner, Andi Powers, Jeff Fenter, Helena Grace Donald, och Grace Montie.

Amerikansk premiär blir det på DVD, Blu-ray och VOD den 13:e februari, 2018, via Lionsgate.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password