Köp nu

Baby Driver (2017) Recension

Action Brott Musik
10

Perfekt

9

User Avg

Edgar Wright har gjort det igen! ”Baby Driver” är nog filmen som står ut mest i år i all sin härlighet. Detta är en musikal förpackad i en härlig biljakts driven actionfilm som kommer att ta andan ur dig.

I filmen får vi följa en begåvad flyktbilsförare som tar musiken till hjälp för att bli bäst på det han gör. När han en dag möter kvinnan i hans drömmar ser Baby en chans till en sista flykt, denna gång från sitt liv som kriminell. Men ledaren för ett brottssyndikat har andra planer för Baby och snart tvingas han, med livet, kärleken och friheten som insats, ta del i en stöt dömd att misslyckas.

Baby Driver” är en kvick, stiliserad, humoristisk, energifylld film från Edgar Wright, som på alla plan visar vilken unik och talangfull regissör han är. Allt bara klickar i denna film och vi får suveräna karaktärer, underbart kvick dialog, adrenalinstinna actionscener och framför allt, MUSIKEN!

På alla plan en av årets allra bästa filmer som bjuder på en snabb och rolig historia och lyckas även överraska rejält med alla sina tvära kast och kovändningar. Har du inte redan sett ”Baby Driver” är det dags nu, du kommer definitivt inte att ångra dig!

10

Perfekt

Läs mer om mig på min Om-sida.

1 Comment

  1. Den var över förväntan! Eller ja.. jag hade inga, trodde det bara var en mängd film x)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password