Köp nu

Bone Tomahawk (2016) Recension

Äventyr Drama Skräck
7

Bra

S. Craig ZahlersBone Tomahawk” är i sig en film som bjuder på många känslolägen. Den är brutal och skitig och ingjuter en känsla av hopplöshet för karaktärerna samtidigt som den lurar dem om att hoppet finns runt nästa krök. Detta ger en udda känsla och där man tror att allt kommer att ordna sig så vet man att så inte är fallet. 

Filmens historia är enkelheten själv, fyra män ger sig ut i ödemarken för att rädda några kidnappade innevånare. Det är bara det att kidnapparna i sig själva inte är vad man kan tro.

Som ni förstår är detta ingen western som man förväntar sig även om den kan se ut som sådan. Jag fullkomligt älskar dess rollista och här finns heller inget större att klaga på när det kommer till manus, regi, foto eller klippning. Musiken är bra och stämningsfull och överlag lovar detta att bli något väldigt speciellt.

Men filmen har ett enormt problem, och det är dess speltid. Filmen kunde lätt ha trimmats med 20-30 minuter och den skulle ha blivit långt bättre. Filmen har en bra start och ett slut som övergår allt vad man kunde förvänta sig. Men dess mitt är outhärdligt lång och blir ganska kvickt tråkigt och segdraget och man tappar tråden rejält.

Men överlag är detta en underhållande och bra film, om än inget som håller riktigt hela vägen!

7

Bra

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password