Recension

Dokumentär
7

Bra

Möt Michael Ruppert, en rätt så annorlunda Amerikan. En före detta Los Angeles polis som sadlat om till undersökande reporter. Känd för att ha förutspått den pågående finans krisen i sitt nyhetsbrev, From the Wilderness, när de flesta analytiker på Wall Street och i Washington påstod att den inte kunde hända.

Här sitter han i ett avskalat rum och berättar om sin karriär och målar en dyster bild om vår framtid. Främst pratar han om den annalkande bristen på olja. Och där de flesta forskare och experter pratar ganska lugnt om problemet håller Ruppert inte tillbaka på sin fruktan och oro. Det hela är väldigt intressant och man lyssnar hänfört på hans historia. Och även om han ibland känns lite väl paranoid till gränsen av extrem så är det han säger oroväckande och får en att tänka djupt och hårt på vilken framtid vi har att se fram emot om så bara hälften av det han säger är sant!!

Denna dokumentär är tuff att se och ta till sig, men känns ändå som ett måste att se!!

Good

  • Intressant
  • Djupgående
  • Skrämmande

Bad

  • Är allt sant?

Summary

En spännande dokumentär om det amerikanska samhället och världen i stort!
7

Bra

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password