Dark (2017 TV) Recension

Brott Drama Mysterium
9

Otrolig

En tyskt thrillerserie som får dig att bita på naglarna och svettas av spänning, kan det vara något? Om så är fallet ska du spana in tyska serien ”Dark” som nog är en av de bättre tv-serierna jag sett på mycket länge. Jag lovar att den har allt en thriller ska ha för att vara bra, och lite till! Många vill jämföra den med ”Stranger Things” vilket inte är någon rättvis jämförelse.

Nej ”Dark” är något helt annat och har inga barn som utreder övernaturliga fenomen som dyker upp från ingenstans. Jo den utspelar sig i en liten stad full av hemligheter, men istället för det det renodlade övernaturliga, handlar detta om tidsresor.

Vi landar i en nutida tysk stad där försvinnandet av två barn leder till uppdagande av dubbelliv och splittrade förhållanden bland fyra familjer. Det hela tar en övernaturlig vändning som knyter an till samma stad men år 1986.

Serien har allt, ett suveränt manus, suveräna skådespelare, otroligt snyggt foto, och musik som får det att krypa i skinnet på dig.

Detta är verkligen serien som du inte kan undvika att se i ett enda sträck, den är spännande bortom ord, och får dig att krypa upp i soffan och gömma dig bakom en kudde!

9

Otrolig

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password