Om

Vilka är vi, Filmparadiset?
Vi är ett gäng vänner som har ett stort intresse av film och allt runt omkring.
Vi är också intresserad av elektronik både inom Hemmabio och HiFi och kommer sannerligen att informera er om vad vi tycker om och inte.

Filmparadiset startades i huvudet på Mattias Hägerström året 2010, efter många år av funderingar på vad han skulle göra med sin domän. Han klurade länge och kom att stöta på WordPress och såg en möjlighet att göra något inom film/multimedia på ett enkelt och snyggt sätt då han inte precis är någon webbdesigner.

Han ville inte bara göra en blogg som alla andra, utan fylla den med intressant innehåll också, som artiklar, filmklipp, personliga funderingar om film, tv och media. I början jobbade han med sidan själv, men efter ett tag kom han att tänkta på sina vänner och kom ju på att de har ju lika stort intresse som honom, om inte större ibland. Därför tyckte han att de kunde ju vara med och hjälpa till att fylla sidan med innehåll och sina personliga funderingar kring saker och ting. För vi umgås ju rätt mycket och det pratas jämt och ständigt om film, filmnyheter och allt mellan himmel och jord.

I början av januari 2011 blev då startdatumet för denna hemsida och med på noterna var vännerna också, vilket Mattias är väldigt glad för.

Vem är Mattias?
Vem är Tommy?
Vem är Kristina?

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* obligatoriska fält
Läs mer om mig på min Om-sida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password