Köp nu

Paddington 2 (2017) Recension

Animation Äventyr Komedi Animation Äventyr Komedi
8

Toppen

Paddington 2” är en ljuvlig liten film som det är omöjligt att inte älska. Filmen tar verkligen originalmaterialet till sitt hjärta och bjuder, likt första filmen, på en underbar historia. Och skall man jämföra så tycker jag den nya filmen är snäppet bättre än den första!
 
Vi möter än en gång Paddington och familjen Brown. Paddington vill inget hellre än köpa en present till sin tant Lucy som snart fyller år. Han hittar en unik pop-up bok i en antikaffär, men den är alldeles för dyr. Paddington provar på olika yrken och fastnar till slut för fönsterputsning och satsar all sin tid på att jobba och samla ihop pengar till boken. Dock står det inte på innan boken stjäls och Paddington blir anklagad för stölden. Han döms till fängelse och familjen Brown måste gör allt för att hitta bevis för att han är oskyldig till stölden.

Jag älskar filmens karaktärer och filmens humor, men framför allt den kärvänliga björnen Paddington. Man måste fler än en gång tänkta till och övertyga sig själv att han inte finns på riktigt och det känns lite sorgligt. För hur underbar skulle världen inte vara om Paddington fanns på riktigt! 

Visst, vissa av karaktärerna är lite platta, humorn kan ibland bli väldigt barnslig, men det gör inte så mycket. För hela filmen är otroligt välgjord, med vackert foto, otroliga scenerier, ett välskrivet manus, och härlig musik. Paddington är en björn som inte bara barn kan älska utan även vi vuxna. Han har mycket att säga om att ställa upp för sina nära och kära och att stå för sina värderingar, trots att han klantar till det ibland.

8

Toppen

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password