Köp nu

Recension: Cave (2016)

Äventyr Thriller
4

Dålig

3

User Avg

I ”Cave” får vi möta tre före detta elitsoldater, en kvinna och två killar, som träffas igen efter några år för att återknyta gamla band och utforska ett grottsystem. Två av dem hade ett tidigare förhållande med varandra men nu dejtar de två andra, så det finns en uppenbar spänning dem emellan då de äntrar grottsystemet.

Jag kan villigt erkänna att ”Cave” börjar rätt så bra och känns som om den kommer att bli underhållande rakt igenom. Men likt så många gånger tidigare så blir jag slagen på fingrarna. Filmen tappar fort mark och är medioker som bäst och ligger en bra bit under andra filmer i samma genre. Det hela är väldigt slarvigt skrivet och filmen dalar lika fort med usla framförande av skådespelarna och en historia som haltar rejält.

Slutet är horribelt dåligt och om detta vore en amerikansk film skulle vi aldrig höra talas om den mer. Men i Norge verkar man älska detta elände och man planerar redan en uppföljare.

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

4

Dålig

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password