Recension: iBoy (2017)

Action Brott Sci-Fi
6

Hyfsad

Räck uppe en hand alla som känner till eller läst den brittiska tonårsboken detta bygger på…?…ingen? Ja då är vi i gott sällskap! Hur som haver har Netflix gjort en adaption av boken och i filmen landar vi i London och får följa tonåringen Tom (Bill Milner) som, via ett bråk med ett lokalt gäng , blir skjuten i huvudet och införskaffar sig superkrafter via ett fragment från sin mobiltelefon som fastnat inuti hans huvud.

Det dröjer inte särskilt länge innan Tom börjar använda sina superkrafter för att ta itu med gänget som överföll hans vän (Maisie Williams från ”Game of Thrones”).

Denna action, fantasy, thriller låter på pappret ganska dum men lyckas delvis bjuda på både spänning och en intressant historia. Men tyvärr så kan man inte låta bli, att i slutet av filmen, överhopa den med massor av superhjälteklichéer och det lilla originalitet den hade spolas ned i toaletten. Men det är klart, kan du bortse ifrån detta så roar filmen för stunden och bjuder på hyfsad underhållning!

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

6

Hyfsad

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password