Köp filmen på Discshop

Recension: Justice League Dark (2017)

Action Animation Fantasy
7

Bra

Efter suveräna ”The Killing Joke” och mindre lyckade ”Justice League vs Teen Titans” följer DC nu upp dessa med ännu en otroligt underhållande film.

Själv är jag inte så bekant med själva serietidningen detta bygger på men jag tror att dess fans absolut inte kommer att bli besviken på vad de får se här. När jag läser på lite inser jag att tillägget av Batman och de få ögonblicken med Justice League egentligen inte hör hemma här och på det hela så tillför de väl inte något av substans till filmen. Det borde rakt upp och ned vara Constantine som driver denna film, men jag kan också förstå varför man vill peta in Batman i allt man gör.

Utöver dessa ”klagomål” så bjuds vi på det allra mörkaste och brutalaste som DC Comics någonsin satt på film och allt bara faller på plats och klaffar i denna film. Rösterna är suveräna och själva animeringen är på topp. Historien engagerar och det är bra driv i filmen.

Jag är otroligt glad att den animerade delen av DC:s universum fungerar då live-actionfilmerna oftast bjuder på den ena besvikelsen efter den andra!

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

7

Bra

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password