Köp nu

Recension: Lady Bloodfight (2016)

Action Brott Drama
5

Medelmåttig

Ehhh va? Så om man vägrar dela på priset i denna tävling så måste man träna någon som slåss istället för en i nästa tävling? Varför måste man krångla in sig i en sådan dum premiss?

Överlag är detta bara en ursäkt för att visa upp kvinnor, i så lite kläder som möjligt, banka skiten ur varandra. Grunden är som i många andra ”karatefilmer” där en ”novis” ger sig ut för att hitta sin försvunna fader och på ett bananskal hamnar i en dödlig och blodig kampsportstävling (Kumite). Naturligtvis tränas det inför tävlingen och slutet är nog inte svårt att gissa.

Amy Johnston som Jane och Jenny Wu som Ling är filmens stora behållning och de bjuder på tillräckligt med karisma och attityd för att göra filmen åtminstone sevärd. Men här finns inga försök att dyka på djupet i karaktärerna och när de kommer till övriga karaktärer, ja då upphör allt vad intresse heter. De står helt och hållet i skuggan av de två huvudrollerna som tyvärr inte själva kan bära fram filmen hela vägen.

Filmens fighter är inte heller fullt ut njutbara då man har förmågan att använda allt för många klipp och framför allt en allt för skakig kamera. De täcker inte bara upp misstagen utan suger nästan allt liv ur filmens mer actionladdade scener.

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

5

Medelmåttig

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password