Köp nu

Recension: Return of Sabata (1971)

Western
7

Bra

Så kom han då tillbaka, Lee Van Cleef, i rollen som Sabata i filmen ”Return of Sabata”. Och där första filmen var något överdriven för en western så vrider man på kranen helt i denna film. Detta är så galet överspelat och överdrivet att man undrar vad skådespelarna egentligen tyckte om vad de höll på med när de spelade in filmen. Visst, missförstå mig rätt, detta är faktiskt underhållande och Lee Van Cleef ger verkligen allt han har uppbackad av riktigt bra biroller.

Historien är snarlik den i första filmen och fylld av härliga scenerier, våghalsiga stunts och uppfinningsrika vapen. Humorn är åt det galnare hållet och kan stundtals bli lite väl irriterande. Men mest irriterande av allt är nog den enerverande sången man spelar filmen igenom! Hade man tagit bort den hade filmen varit långt mycket bättre.

Men som sagt, filmen är väldigt underhållande, och Lee Van Cleef är en fröjd att se i en film som är lika klassisk som sina föregångare!

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

7

Bra

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password