Recension: Rings (2017)

Drama Skräck

Tveklöst har vi väntat väldig länge på denna uppföljare till 2002-års ”The Ring” och 2005-års ”The Ring 2” men frågan är om vi inte kunde ha väntat tills tidens ände efter denna tredje del.

Här försöker man ”modernisera” historien och placera Samaras mordiska video på nätet. Jag blir alldeles kall i kroppen över hur usel denna film är. Och jag har svårt att hitta något annat än Vincent D’Onofrios överspelade karaktär att gilla i denna film. För mig är det ofattbart hur en regissör som F. Javier Gutiérrez kunde vara nöjd över vad manusförfattarna David Loucka, Jacob Estes och Akiva Goldsman lyckats fästa på papper. Själv hade jag tackat för mig och åkt hem å spanat på Bingolotto istället.

Här händer inget av betydelse och filmen är så långt ifrån skrämmande som en skräckfilm kan bli!

Originaltitel: Rings Språk: Engelska Genre: Drama, Skräck Regi: F. Javier Gutiérrez Manus: David LouckaJacob Estes, Akiva Goldsman Skådespelare: Matilda Anna Ingrid Lutz, Alex Roe, Johnny GaleckiVincent D’Onofrio, Bonnie Morgan Format: Bio Producerad: 2017 Länkar: IMDB Speltid: 102 min Bolag: Paramount Pictures Releasedatum: 2017-02-03 (Bio) Köp eller hyr: Discshop, Cdon

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password