Köp filmen på Discshop

Recension: Sju minuter efter midnatt (2016)

Drama Fantasy
6

Hyfsad

Ett försök till känslomässigt drama som ger en känsla av att något saknas och är helt befriad på både djup och charm. Detta är en rejält tråkig film som bara bjuder på besvikelser och känns som en bortkastad chans då scenerier och specialeffekter är underbara att se. Nej denna film från regissören J.A. Bayona är ett misslyckande som lovar långt mer än den lyckas leverera.

Ämnet är tungt, hur man hanterar att ens nära har fått cancer, men gör det på ett pekpinne-aktigt sätt som förvisso kan vara till hjälp för någon i samma situation, men då finns det långt bättre filmer i ämnet!

”Nu pratar du i nattmössan och förstår dig inte på ämnet” är det säker någon som tänker, men ack så fel du har. Min far dog i cancer och trots att denna film hittar rätt från gång till annan, känns det mesta påtvingat och nästan kräver tårar från oss som tittar, och det gör inget för att återkoppla mina känslor kring sjukdomen…tvärtom! Men hittar den rätt hos dig så är det ju bra!

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

6

Hyfsad

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password