Köp filmen på Discshop

Recension: The Bye Bye Man (2017)

Skräck Thriller
3

Usel

The Bye Bye Man” är nog en av de allra dummaste filmer jag någonsin sett. Manuset är obeskrivligt dåligt, regin är amatörmässig som bäst, och skådespeleriet är nog bland de sämsta jag sett i en film de senaste 20 åren och då speciellt från kvinnan som har huvudrollen.

Detta kan nog klassas som att vara så dåligt att det är roligt…men jag är nog inte redo att ge den ens det. Detta är så dåligt att man skäms för precis alla som varit involverad i denna film och de skratt som ofrivilligt lämnar min kropp är en blandning av medömkan och avsky för det jag ser. Filmens sista 30 minuter är nog bland det dummaste och löjligaste som någonsin satts på film.

Jag vet egentligen inte vad man vill säga med denna röra men en sak är säkert, undvik ”The Bye Bye Man” som pesten!

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

3

Usel

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password