Köp nu

Recension: The Last Chapter: The War Begins (2002 TV)

Action Thriller
7

Bra

Jag brukar inte vara mycket för filmer och serier om motorcykelgäng. Därav tillhör inte SOA favoriterna som ni förstår.

Trots det har vi här en ganska intressant miniserie om motorcykelgänget Triple Sixers och det som lockade mig till den var att Michael Ironside har en av huvudrollerna! Gänget vill etablera sig i Ontario, Kanada, och skyr inga medel för att nå dit man vill. Parallellerna till verklighetens motorcykelgäng, så som Hells Angels, går inte att bortse ifrån och under tiden denna serie gjordes så expanderade dom med hot och våld i just Ontario.

Först och främst måste jag säga att serien är välspelad av dess skådespelare men känns en aningens tunn när det kommer till budget. Detta påverkar serien i sin helhet och mycket av tiden går åt till segdragna scener där karaktärerna mer eller mindre sitter ner och pratar. Jag menar, det hela handlar ju om ett motorcykelgäng och fiktiv eller inte så vill man se lite mer spänning, lite mer action, och lite mer fara. Denna serie lyckas tyvärr, bortom första avsnittet, inte att leverera särskilt mycket av detta.

Men som sagt, skådespelarna är riktigt bra, och det är njutbart att se Michael Ironside som Bob Durelle och även Frank Schorpion i rollen som Zip O’Connors.

Lite seg, lite för lite action, men underhållande ändå och jag kan rekommendera dig att se den!

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

7

Bra

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password