Köp nu

Recension: The Lobster (2015)

Drama Komedi Romantik
7

Bra

The Lobster” måste nog vara en av de underligaste filmer jag sett på många, många, många år!

Historien presenterar ett samhälle där man måste finna en partner inom 45 dagar eller förvandlas till ett valfritt djur. Jo det är faktiskt historien till denna film som trots sin något galna premiss är en film man kan relatera till på många plan. För visst känner man igen sig i jakten på en relation och alla problem som följer med.

Filmen är väldigt absurd och bjuder upp på en resa man sällan skådat på film. Dess humor ligger åt det torra hållet men placerad i denna historia så fungerar den utmärkt. Filmen är också svår att greppa, allra helst dess slut, och är en film som behöver se fler gånger än en för att den skall sitta. Det är en solid rollista som presenteras här och bland dessa sticker Colin Farrell ut rejält och ger oss en rollprestation som är bortom det vanliga.

Jag tror inte denna film hittar hem hos alla den känns något för smal, i all sin storhet, för att lyckas med det. Men en sak är säkert gillar du excentriska karaktärer i en excentrisk film ja då är denna drama komedi absolut något för dig. Själv älskar jag dess absurda värld, fylld med absurda karaktärer, och detta är verkligen en film jag kan rekommendera!

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

Tack till:

 

7

Bra

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password