Köp nu

Recension: The Rundown (2003)

Action Äventyr Komedi
6

Hyfsad

Det är ju inget snack som saken, filmer som ”The Rundown” är ganska dumma. De är stöpta i standardmallen för actionfilmer och innehåller en standardhistoria, ett svagt manus och humor som missar lika ofta som den träffar rätt. Men de är överlag väldigt roliga att se och denna utgör inget undantag.

I huvudrollen ser vi Dwayne Johnson som en prisjägare som inget hellre vill än att lämna yrket. Han måste bara genomföra ett sista uppdrag; i Amazonas djungel! Och genom hans resa får vi uppleva benknäckande slagsmål, ett härligt sceneri, och ett aningens utdraget slut som försöker flörta med mer klassiska westernfilmer. Johnson är filmens stora behållning även om det är Rosario Dawson som sticker ut mest, släpandes efter dessa två ser vi Seann William Scott som är… Seann William Scott!

Det hela är väldigt lättsamt och lätt att ta till sig. Under ett par timmar har man väldigt roligt även om man nästan glömt hela filmen när eftertexten rullar.

Köp eller hyr: Discshop, Cdon

6

Hyfsad

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password