Tjuren Ferdinand (2017) Recension

Animation Äventyr Komedi
5

Medelmåttig

Tjuren Ferdinand” är nog etsad i själen hos alla svenskar. Vi har sett honom lukta på sina blommor sedan urminnes tider i julaftonens ”Kalle Anka och hans vänner”. Men det är en suverän kortfilm från Disney vilket detta inte är…på långa vägar!

Okej jag hade bottenlåga förväntningar på denna film och uppenbart är, om du har sett filmens trailer, så är detta precis vad du kan förvänta dig. Överfylld av oneliners bjuder filmen på en humor som snabbt blir tröttsam att höra och historien i sig är inget vi inte sett många gånger tidigare; Tjuren Ferdinand är en tjur med ett stort hjärta som av misstagen blir tagen för en farlig best. Han tillfångatas och måste göra allt för att ta sig hem till sin familj igen, och på vägen så samlar han ihop ett omaka team för det ultimata äventyret.

Byt ut djuret och vi har sett denna film otaliga gånger tidigare. Men uppenbart är att detta är en film för en yngre publik och de uppskattar den nog för vad den är. För oss vuxna är detta tröttsamt trams, som bara gör en irriterad, och det är långt bättre att vänta till nästa julafton och se den äkta Ferdinand istället!

5

Medelmåttig

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password