Wind River (2017) Recension

Brott Drama Mysterium
9

Otrolig

Skådespelaren, manusförfattaren och regissören Taylor Sheridan har med ”Wind River” visat att han är ett namn vi kommer få höra mycket om i framtiden. Han har här fått till en fantastiskt thriller som trots konventionellt innehåll är något unikt och fantastiskt underhållande! 

Detta är en spännande och tät thriller med suveräna karaktärer, en engagerande historia, vackra scenerier och framträdanden som tar andan ur en. Jeremy Renner är makalöst bra i denna film och detta är lätt hans bästa framträdande någonsin. Han gör varje scen han medverkar i till något minnesvärt och skapar på vägen en mångfasetterad karaktär som direkt griper tag i ens hjärta. Elizabeth Olsen är också riktigt bra även om hennes karaktär är åt det plattare hållet. Älskar också Graham Greene som ger oss en otroligt sympatisk och älskvärd karaktär. På många plan andas det Oscarsnomineringar av denna film.

Filmens sista del är nog bland det mest intensiva och spännande som satts på film. 

Överlag är detta en fantastiskt engagerande och känslomässig historia som kändes otroligt fräsch. Dess tillbakalutade atmosfär bidrog till att ge en närvarokänsla man sällan känner i en film nu för tiden. Jag skall villigt erkänna att jag nästan aldrig övertas av känslor när det kommer till film men denna fick tårar att rinna mer än en gång!

9

Otrolig

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password