Spana in trailern för “Vilsen” en svensk ockult thriller

Trailers

Den 17 oktober kommer vi kunna se premiären av den crowdfundade svenska thrillern “Vilsen” på SF Anytime, iTunes och fler digitala plattformer. Nu kan vi se filmens trailer och en teaser, vilka du kan spana in här nedanför!

Filmen som är finansierad på sin egen väg är regisserad av Rasmus Tirzitis som säger följande om filmen:

Det känns fantastiskt att min regidebut inom långfilm kommer ut i oktober. Det här är en film om jakten på seriemördare men med en övernaturlig twist som är rätt ovanlig i svensk film.

Flera döda kroppar har hittats i Göteborg och stadens befolkning fasar. Vi följer Göran Lidman som kommer att leda arbetet med att spåra gärningsmannen. Ledtrådar leder till misstankar om en ockult grupp.

Den före detta prästen Gabriella, som har sina egna skäl till att vilja stoppa dödandet, erbjuder Lidman hennes hjälp. Lidman inleder ett ofrivilligt samarbete och måste motvilligt acceptera en värld bortom sin egen förståelse för att stoppa förövaren.

I filmen ser vi bland andra Yohanna Idha, Alexandra Zetterberg, och Göran Sjögren.

Invalid Displayed Gallery

Alla bilder © 2011 – 2016 Vilsen. All rights reserved.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password