Foton och video från Disneys Live-Action Panel vid D23 Expo

Blogg Evenemang Film Nyheter

DisneyMarvel Studios och Lucasfilm presenterade sina live-action filmer vid D23 Expo 2017 i Anaheim Convention Center i Anaheim, Kalifornien. Det var en entusiastisk publik som fick ta del av exklusiva nyheter och detaljer kring kommande filmer och fick se både stjärnor och filmskapare berätta om filmerna. Walt Disney Studios ordförande Alan Horn var värd för evenemanget.

“Vid Walt Disney Studios, kunde vi inte göra det vi gör utan support från de många Disney, Marvel, och Star Wars fansen runt om i världen,” sa Alan Horn, Ordförande, The Walt Disney Studios.  “Vi känner att våra fans är en del av familjen, och D23 Expo är våran chans att ge tillbaka något lite extra till dem.”

Efter introduktion och välkomnande till publiken vid D23 Expo 2017, presenterade Horn Sean Bailey, President av Walt Disney Studios Motion Picture Production, för att ge en överblick av vad Disneys kommande live-action filmer. Sedan återvände Horn till scenen och introducerade manusförfattaren/regissören Rian Johnson för en titt på Lucasfilms kommande “Star Wars: The Last Jedi” och presenterade slutligen Kevin Feige, President av Marvel Studios, för ännu en livlig presentation som avslutade eventet.

Du kan se videos här nedanför och foton från panelen i galleriet under videorna:Copyright © 2017 Walt Disney Pictures, Marvels Studios, Lucasfilm

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password