Fyra karaktärsposters från “Solo: A Star Wars Story”

Posters

Walt Disney Pictures och Lucasfilm följer upp gårdagens trailer släpp för ”Solo: A Star Wars Story” med att släppa fyra karaktärsposters för filmen. Du kan se dem i galleriet här nedanför!

“Kom ombord på Millennium Falcon och res till en galax långt, långt borta i Solo: A Star Wars Story, ett alldeles nytt äventyr om den mest älskade boven i galaxen. Genom en serie av vågade eskapader djupt inom en mörk och farligt kriminell värld, möter Han Solo sin mäktiga framtida andrepilot Chewbacca och möter även den ökända gamblern Lando Calrissian, i ett äventyr som kommer att sätta kursen för en av Star Wars sagans mest osannolika hjältar.”

I ”Solo: A Star Wars Story” ser vi Alden Ehrenreich som Han, med Donald Glover som Lando Calrissian och Joonas Suotamo som Chewbacca. Woody Harrelson spelar Hans mentor, en man med namnet Beckett, och Emilia ClarkeThandie NewtonPaul Bettany, och Phoebe Waller-Bridge också medverkar i filmen.

Efter att regissörerna Phil Lord och Christopher Miller lämnat filmen, hyrde Lucasfilm regissören Ron Howard för att ersätta dem. Det är okänt om vem som kommer stå som regissör till den färdiga filmen, men minst 3/4 av filmen var redan inspelade när Howard tog över.

Solo: A Star Wars Story” får premiär den 25:e maj, 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password