Game of Thrones skaparna ska skriva och producera en ny serie av Star Wars filmer!

Blogg Film Nyheter

Luccasfilm har utannonserat att skaparna av HBO:s “Game of Thrones“-franchise, David Benioff och D.B. Weiss kommer att skriva och producera en ny serie av “Star Wars“. Dessa filmer kommer vara separata från både Skywalker-sagan och den tidigare utannonserade trilogin från “Star Wars: The Last Jedi” regissören Rian Johnson.

“David och Dan är några av de bästa historieberättarna just nu,” sa Kathleen Kennedy, president för Lucasfilm. “Deras förmåga att skapa komplexa karaktärer, deras djup i historierna och deras fylliga mytologi kommer att bryta ny mark och djärvt knuffa Star Wars på sätt som jag finner otroligt exalterande.”

“Sommaren 1977 reste vi till en galax långt, långt borta, och vi har drömt om den ända sedan dess,” sa Benioff och Weiss i ett gemensamt uttalande. “Vi är ärade över denna möjlighet, och lite skrämda av ansvaret, och så exalterade över att få starta så fort den sista säsongen av Game of Thrones är färdig.”

Inga premiärdatum har avslöjats för de nya filmerna av studion, och ännu har inga officiella premiärdatum sats bortom 2019 års premiär av “Star Wars: Episode IX“.

 

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password