Mission: Impossible – Fallout helikopterstunt med Tom Cruise

Videos

Tom Cruise bevisar ännu en gång hur dedikerad han är till att göra så att en actionscen känns äkta! I nya “Mission: Impossible – Fallout” tar han det hela till det extrema genom filmens otroliga helikopterscen! Få en inblick i förberedelserna och den skrämmande verkligheten av att flyga en helikopter i videon här ovanför!

De bästa intentionerna kommer ofta tillbaka och biter dig i baken. I ”Mission: Impossible – Fallout” finner vi Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans IMF-team (Alec BaldwinSimon PeggVing Rhames) tillsammans med några familjära allierade (Rebecca FergusonMichelle Monaghan) i ett race mot tiden efter att ett uppdrag gått fel. Henry CavillAngela Bassett, och Vanessa Kirby ansluter sig också till rollistan.

Christopher McQuarrie, som regisserade ”Mission: Impossible Rogue Nation”, har än en gång skrivit och regisserat Paramount Pictures uppföljare, som får premiär den 27 juli, 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password