Möt Cable i den nya “Deadpool 2” trailern!

Trailers

Gör dig redo att möta Josh Brolins Cable i den alldeles nya “Deadpool 2” trailern, vilken du kan se här ovanför!

Ryan Reynolds repriserar sin roll som the Merc with a Mouth tillsammans med Zazie Beetz som den turmanipulerande mutanten Domino och Josh Brolin som Cable, den tidsresande sonen till X-Mens Cyclops. Jack Kesy spelar filmens centrala skurk, vilken, om än obekräftat, ryktas vara den irländska mutanten Black Tom Cassidy. Den japanska skådespelerskan Shioli Kutsuna och Julian Dennison har också anslutit sig till filmen i ännu okända roller.

Andra skådespelare som återvänder från den första filmen inkluderar Leslie Uggams som Blind Al, Morena Baccarin som Vanessa, Brianna Hildebrand som Negasonic Teenage Warhead, och Stefan Kapicic som rösten till Colossus.

Deadpool 2” får biopremiär 1 juni 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password