Ny Jessica Jones säsong 2 trailer och poster!

Trailers

Innan seriens premiär nästa månad har Netflix släppt en ny trailer och poster för den kommande andra säsongen av “Marvel’s Jessica Jones“! Spana in trailern här ovanför och se fram emot seriens premiär den 8 mars med 13 nya avsnitt!

Privatdeckaren Jessica Jones (Krysten Ritter) börjar lappa ihop sitt liv efter att ha mördat sin plågoande, Kilgrave. Nu känd i hela staden som en mördare med superkrafter, får ett nytt fall henne att motvilligt konfrontera vem hon verkligen är, medan hon gräver djupare i sitt förflutna för att utforska orsaken varför hon är den hon är.

Krysten Ritter (Jessica Jones) får sällskap av återkommande Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Eka Darville (Malcolm Ducasse) och nykomlingarna Janet McTeer och J.R. Ramirez.

Marvel’s Jessica Jones” på Netflix är exekutive producerad av seriens showrunner Melissa RosenbergRaelle TuckerJim Chory och Jeph Loeb från Marvel Television.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password