Nya bilder från “Solo: A Star Wars Story”

Bilder

Efter att ha släppt en första trailern för filmen så följer Lucasfilm upp det hela med en stor artikel i det senaste numret av Entertainment Weekly vilken bjuder oss på en hel del nya bilder, vilka du kan se här nedanför.

Producenten Kathleen Kennedy pratar om filmen och beskriver den som en “kupp, revolvermans typ av film” medan artikeln sätter etiketten: “en Western mixad med film noir, fylld av humor och som utspelar sig i den kriminella baksidan av en galax som slits i bitar.” När hon pratar om karaktären självt säger Kennedy:

“Han är nog lite omogen, han må ha lite mindre erfarenhet, och man må bli lite mer synisk med tiden, men han är väldigt vaksam. Han behöver få respekt från de personer han beblandar sig med, även om de är de lägsta av lägsta.”

Manusförfattaren Lawrence Kasdan vill också poängtera att detta är en kompisfilm:

“För mig är detta en kärlekshistoria mellan Han och Chewie. Deras relation har alltid varit min favoritdel av sagan, och det faktum att bara Han förstår vad Chewie säger, ger möjligheter till verkligen rolig humor.”

Woody Harrelsons roll har avslöjats vara Tobias Beckett, en mäktig brottsling och fri agent som blir mentor till unga Han och lär honom att ha en moralisk kod. I filmen ser vi också Donald Glover som Lando Calrissian, Emilia Clarke som Qui’ra, Phoebe Waller-Bridge som droiden L3-37, Thandie Newton som Val, Paul Bettany som den kriminella bossen Dryden Vos.

Solo: A Star Wars Story” får premiär den 23:e maj.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password