“Tremors: A Cold Day in Hell” trailer, premiärdatum & Blu-rayomslag

Nu kan du spana in den första trailern, releasedatum och omslaget för det kommande direkt-till-dvd släppet av “Tremors: A Cold Day in Hell” (aka Tremors 6), vilken släpps i USA den 1:a maj, 2018. Spana in trailern här ovanför!

Monsterjägaren Burt Gummer och hans son Travis finner sig själva i en öde grogrund för gigantiska människoätande maskar i deras nya actionladdade äventyr i den populära “Tremors“-franchisen. Inspelad i Sydafrika finner vi paret vid en öde vetenskapsstation där de attackeras av vad Burt tror är Graboids utrustade med vapen!

Michael Gross och Jamie Kennedy återvänder som Burt Gummer och Travis Welker, och de får sällskap av nykomlingarna Tanya van Graan, Rob van Vuuren och Greg Kriek.

Tremors 6” är regisserad av Don Michael Paul efter ett manus av John Whelpley. Filmen är producerad av Mike Elliot.

Synopsis: Burt Gummer (Michael Gross) och hans son Travis Welker (Jamie Kennedy) finner sig själva upp till öronen av Graboids och Ass-Blasters när de beger sig till Kanada för att undersöka en serie av dödliga attacker av jättemaskarna. När de anländer till en öde beläget forskningsstation vi den arktiska tundran, börjar Burt misstänka att Graboids i hemlighet har bestyckats med vapen, men innan han kan bevisa sin teori, blir han försatt ur spel av Graboidgift. Med bara 48 timmar att leva, är det enda hoppet att skapa ett motgift från färskt gift — men för att kunna göra det, måste någon komma på hur man mjölkar en Graboid!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password