R.I.P. – Mickey Jones

R.I.P.

Vi nås av den tråkiga nyheten att skådespelaren och musikern Mickey Jones har avlidit. Det var under onsdagen som Mickey somnade in efter en lång tids sjukdom. Dock är det oklart vilken sjukdom han drabbats av.

För de flesta av oss i Sverige är han nog mest känd för sin roll som Chris Farber i tv-serien “V“. Men han har också haft återkommande roller i “Justified” och “Home Improvement“, och andra roller i tonvis av filmer och tv-serier.

Mickey har jobbat hårt i Hollywood under de senaste 30 åren och var en skådespelare man kände igen som “den killen” och inte riktigt visste vad han hette. Ett ansikte vi kunnat se i “MASH“, “Entourage” och “Bones.” Han har också medverkat i filmer så som “Total Recall“, “Sling Blade“, “Tin Cup” och många, många fler.

Han var också en musiker av rang och hans instrument var trummor. Han har bland annat spelat tillsammans med stora namn som Kenny Rogers och Bob Dyland.

Mickey överlevs av sin fru Phyllis Jean Starr, sina sex barn och sex stycken barnbarn. Mickey blev 76 år.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password