Se trailern för “The Titan” med Sam Worthington

Trailers

Sam Worthington har en ny sci-fi action-thriller på gång som går under titeln “The Titan“. Historien utspelar sig i en nära framtid och fokuserar på en man som går med i ett militärt program som kommer att förvandla honom till en genmanipulerad övermänniska kallad “Titans”, som kommer kunna leva på Saturnus måne Titan, vilken de vill kolonisera. Dock kommer experimentet med farligt dödliga bieffekter. 

I filmen ser vi också Taylor SchillingTom WilkinsonAgyness DeynNathalie Emmanuel, och Corey Johnson.

Synopsis:

En militärfamilj medverkar i ett banbrytande experiment i genetisk evolution och utforskning av rymden. Stridspiloten, Rick Janssen (Worthington), väljs för ett militärt experiment som kommer att skapa en människa med möjlighet att överleva den hårda miljön på Saturnus måne, Titan. Experimentet är en succé och förvandlar Rick till en övermänniska, men det skapar också dödliga bieffekter vilket hotar inte bara Ricks liv, utan också hans frus och hans familjs, och möjligen mänskligheten självt. 

Filmen är regisserad av debutanten Lennart Ruff och ännu finns inget satt premiärdatum. Spana in trailern här ovanför och lämna gärna en kommentar om vad du tycker om den!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password