Trailer och poster för “Spinning Man” med Guy Pearce och Pierce Brosnan

Trailers

En ny trailer och poster har släppts för den kommande psykologiska thrillern “Spinning Man“. I denna thriller ser vi namn som Guy Pearce, Pierce Brosnan och Minnie Driver, men även Odeya Rush, Alexandra Shipp och Freya Tingley.

Baserad på boken med samma namn av George Harrar, följer “Spinning Man” Evan Birch (Pearce), en familjeman och hyllad professor vid ett förnämligt college där hans charm och rykte har gjort hans filosofiklass otroligt populär. När en kvinnlig student vid namn Hannah försvinner, gör Evans tidigare snedsteg hans hustru misstänksam över hans alibi. Kriminalaren Malloy (Brosnan) har fler orsaker att vara misstänksam då viktiga bevis gör Evan till huvudmisstänkt i Hannahs försvinnande. Plötsligt är de frågor Evan står inför inte bara akademiska – de blir frågor om liv och död.

Under produktionen 2016, skulle filmen ha regisserats av Peter Flinth och i rollistan hade vi sett Nikolaj Coster-Waldau, Greg Kinnear och Emma Roberts, dock överhalade man hela projektet i april 2017 vilket resulterade i de som medverkar nu. Filmen är regisserad av den svenska regissören Simon Kaijser och skriven av Matthew AldrichEllen S. Wander och Keith Arnold producerar filmen.

Spinning Man” får amerikansk premiär i biograferna och via VOD den 6:e april, 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password