Starka måndagar på HBO Nordic!

Blogg Nyheter TV

Två seriepremiärer och återvändande favoriter på måndag den 26 mars!

Äntligen måndag. HBO Nordics premiärdag framför andra –  och i synnerhet den 26 mars är det läge att rensa kalendern.Två nya serier får då premiär; HBO:s nya komediserie Barry och FX’s dramaserie Trust. Dessutom återvänder två riktiga favoriter med nya säsonger; Billions och Silicon Valley.


Image

BARRY
Premiär 26 mars HBO:s Barry är en mörk komediserie med Bill Hader i huvudrollen som en deprimerad yrkesmördare med låg prislapp. Ensam och missnöjd reser han till Los Angeles för att avsluta en blivande skådespelares liv. När han spårar sitt offer till en skådespelarklass blir han själv till sin förvåning accepterad i gruppen av hoppfulla teaterelever. Hans kriminella kollegor har dock ingen förståelse för hans nya ambitioner. I övriga roller ser vi bland andra Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan och Henry Winkler. Serien är skapad, exekutivt producerad produced och skriven av Alec Berg och Bill Hader. 8 x 30 min – se trailer här.


Image

TRUST
Premiär 26 mars Trust är inspirerad av den verkliga händelse som drabbade en av USA:s rikaste familjer; Gettys. John Paul Getty III (Harris Dickinson), arvtagare till Gettys förmögenhet i olja, blir kidnappad av den italienska maffian i Rom. Pauls farfar, J. Paul Getty Sr. (Donald Sutherland), troligen världens rikaste man, är upptagen. Pauls far, J. Paul Getty Jr. (Michael Esper) svarar inte i telefon. Endast Pauls mor, Gail Getty (Hilary Swank) finns tillgänglig för att förhandla med de allt mer desperata kidnapparna. I övriga roller ser vi bland andra Brendan Fraser och Charlotte Riley. Danny Boyle regisserar de tre första avsnitten och serien är skapad av Simon Beaufoy. Se trailer här.


Image

BILLIONS
Säsong 3 – premiär 26 mars I den tredje säsongen av Showtimes dramaserie fortsätter Chuck Rhoades (Paul Giamatti) och Bobby Axelrod (Damian Lewis) att göra allt för att förgöra varandra. Wendy Rhoades (Maggie Siff), Chucks fru och Axes personliga coach, har en svårbalanserad position mellan dem. Pengar, makt och hämnd står på agendan när högriskspelet nu fortsätter. I övriga ledande roller ser vi bland andra Malin Åkerman, Toby Leonard Moore och Asia Kate Dillon, samt gästspel av Clancy Brown som Waylon “Jock” Jeffcoat. Billions är skapad av Andrew Ross Sorkin samt  showrunners Brian Koppelman och David Levien. Säsong 1-2 är tillgängliga. Se trailer här.


Image

SILICON VALLEY
Säsong 5 – premiär 26 mars Emmybelönade HBO-komediserien Silicon Valley är tillbaka med femte säsongen. Serien är en humoristisk inblick i IT-ålderns guldrushdagar där de som har störst chans att lyckas också är de som minst klarar av att hantera framgång. I rollerna ser vi Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer och Jimmy O. Yang. Mike Judge, Alec Berg, Clay Tarver, Michael Rotenberg, Tom Lassally, Jamie Babbit, Jim Kleverweis är exekutiva producenter. Mike Judge & John Altschuler & Dave Krinsky har skapat serien. Alla tidigare säsonger är tillgängliga. Se trailer här.


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password