Fifty Shades Freed (2018) Recension

Drama Romantik Thriller
2

Förfärlig

Så är den då här, “Fifty Shades Freed“, vad nu den titeln syftar på? Filmen tar sin start med bröllopet mellan Mr Grey och hans Ana. Därefter känns det som om jag är med i någon sorts reseprogram där vi får en inblick i de svinaktigt rikas leverne på en rad olika platser på jorden. Men allt är inte sus och dus i det nygifta parets liv då mörka skuggor från deras förflutna än en gång dyker upp.

För att vara ärlig så finns det två orsaker att se denna film; du har sett de två första och vill se denna för att runda av det hela, eller så ser du den för allt naket och alla sexscener. Hur än du väljer att se denna film så kommer du att bli besviken.

Manuset är horribelt, skådespeleriet är allt annat än bra, och filmens sexscener lika tråkiga som en avslagen öl. Det går emot vett och sans att denna film överhuvudtaget existerar, att alla tre filmerna existerar, att böckerna det bygger på existerar!

Vill hu ha lite extra driv i ditt sexliv så är det nog bättre att kolla på en porrfilm än detta dravel!

2

Förfärlig

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password